O rețetă gustoasă pe zi: Budincă cu ciocolată

Ultima actualizare:

Preparare

 1.Amesteci apa cu laptele şi sarea şi le pui la fiert. Când dă în clocot, adaugi orezul spălat şi scurs şi laşi până se fierbe (circa 20 minute). La jumătatea timpului de fierbere, adaugi zahărul. Opreşti focul, pui coaja de portocală rasă, amesteci şi laşi să se răcească. 2.Când orezul s-a răcit, îl amesteci bine cu gălbenuşurile şi pudra de cacao. Adaugi albuşurile bătute spumă tare şi ciocolata tăiată bucăţi mici şi amesteci uşor, cu o lingură de lemn, de jos în sus. 3.Torni amestecul într-un vas termorezistent uns şi tepetat şi-l introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa o oră, la foc mic. O poţi servi cu smântână deasupra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net