O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu mac

Preparare

1Fierbi cartofii curăţaţi în apă cu un praf de sare, îi scurgi, îi laşi să se răcească şi îi pasezi bine. Mixezi untul cu zahărul pudră şi esenţa de vanilie, adaugi treptat gălbenuşurile, coaja rasă de lă¬mâie şi un vârf de cuţit cu sare.

2.Baţi albuşurile spumă ta¬re cu zahărul tos şi le încorpo¬rezi în amestecul de gălbenu¬şuri. Adaugi cartofii pasaţi, ma¬cul, făina cernută cu praful de copt şi amesteci uşor.

3.Pui aluatul într-o tavă me¬die unsă şi tapetată şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru 50 de minute, la foc mic. Laşi să se răcească, tai blatul în două şi îl umpli cu gem. O presari cu za¬hăr pudră, o dai pentru o oră la rece, după care o tai bucăţi.

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
horoscop zilnic gemeni jpeg
firma SEO jpeg
drujba gradina jpeg
machiaj buze jpeg
sticle de vin
incontinenta urinara ginecologie SANADOR jpg