O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu mac

Ultima actualizare:

Preparare

1Fierbi cartofii curăţaţi în apă cu un praf de sare, îi scurgi, îi laşi să se răcească şi îi pasezi bine. Mixezi untul cu zahărul pudră şi esenţa de vanilie, adaugi treptat gălbenuşurile, coaja rasă de lă¬mâie şi un vârf de cuţit cu sare.

2.Baţi albuşurile spumă ta¬re cu zahărul tos şi le încorpo¬rezi în amestecul de gălbenu¬şuri. Adaugi cartofii pasaţi, ma¬cul, făina cernută cu praful de copt şi amesteci uşor.

3.Pui aluatul într-o tavă me¬die unsă şi tapetată şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru 50 de minute, la foc mic. Laşi să se răcească, tai blatul în două şi îl umpli cu gem. O presari cu za¬hăr pudră, o dai pentru o oră la rece, după care o tai bucăţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net