Rețeta câștigătoare de la cititori: Bomboane cu morcov – Mihaela Bulgariu

Ultima actualizare:

Ingrediente:  300 g morcov, 300 g zahăr, 300 ml apă, esenţă migdale sau vanilie.

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii, se spală şi se rad pe răzătoarea fină. Într-o crăticioară se amestecă morcovul ras cu zahărul şi se lasă 30 minute la rece. Se adaugă apa şi se fierbe totul la foc iute primele 10 minute apoi la foc mic până se evaporă tot lichidul. Se lasă la răcit, se adaugă esenţa şi se modelează bile rotunde de mărimea unei nuci. Se dau prin zahăr tos sau nucă de cocos şi se aşează pe platou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net