Rețete de la cititori: Creveți proaspeți – Bianca Raluca Panazan

Ceapa se taie feliute subtiri,se pune la calit in ulei de masline,se pune putin busuioc si piper si se stinge cu vinul rose.Crevetii se clatesc sub jet de apa si se adauga peste ceapa inmuiata in vin,se stoarce zeama de lamaie ,se adauga condimentele si se amesteca bine.Usturoiul se piseaza si se adauga deasupra,se mai lasa cateva minute dupa care se pot servii.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg