O reţetă gustoasă pe zi: Supă cremă de morcovi

Preparare

1.    Speli şi tai mărunt legumele. Le pui la fiert într-o oală mai mare cu apă, sare şi ulei, până se sfărâmă. Când toate legumele sunt fierte, le scoţi şi le muţi într-un castron (exceptând ceapa, care se aruncă), unde le pasezi până obţii o cremă.

2.    Adaugi din zeama care a rămas, până obţii o cremă. Dacă rămâne prea consistentă, mai poţi adăuga apă. La sfârşit, condimentezi cu sare, busuioc uscat şi piper, după gust. O serveşti cu iaurt, felii de ardei şi piper negru mărunţit.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png