Reţete de la cititori: Tosca - Manuela Dragomir

Ultima actualizare:

Se bat albuşurile spumă cu zahărul, pus puţin câte puţin, gălbenuşurile se freacă cu uleiul ca la maioneză, şi apă. Se încorporează în albuşuri şi la urmă se adaugă făina, aromele.

Crema: 200 g margarină, 50 ml lapte, 200 g zahăr, 2 ouă, cacao, zeamă lămâie, esenţă rom, vanilie.Laptele, zahărul, ouăle, cacao se fierb la foc mic până se îngroaşă. Se răceşte,  untul se amestecă cu esenţa de rom şi zeama de lămâie şi se adaugă ciulamaua.

Sirop: apă, zahăr, coajă rasă de lămâie, esenţă rom.

Blatul se taie în două, se însiropează, se umple cu cremă, deasupra se glazurează.

Glazura: 3 linguri zahăr, 3 linguri cacao, 50 g margarină se fierb până se îngroaşă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicu Sârghea, toboșarul trupei VUNK Foto   Vunk   Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net