Reţete de la cititori: Tosca - Manuela Dragomir

Se bat albuşurile spumă cu zahărul, pus puţin câte puţin, gălbenuşurile se freacă cu uleiul ca la maioneză, şi apă. Se încorporează în albuşuri şi la urmă se adaugă făina, aromele.

Crema: 200 g margarină, 50 ml lapte, 200 g zahăr, 2 ouă, cacao, zeamă lămâie, esenţă rom, vanilie.Laptele, zahărul, ouăle, cacao se fierb la foc mic până se îngroaşă. Se răceşte,  untul se amestecă cu esenţa de rom şi zeama de lămâie şi se adaugă ciulamaua.

Sirop: apă, zahăr, coajă rasă de lămâie, esenţă rom.

Blatul se taie în două, se însiropează, se umple cu cremă, deasupra se glazurează.

Glazura: 3 linguri zahăr, 3 linguri cacao, 50 g margarină se fierb până se îngroaşă.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
cub ioana ilie nastase png
8 boca arsenie  jpeg
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Centrala hidroelectrica pe Dunare FOTO Shutterstock jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
image
image
image
image
horoscop jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg