O reţetă gustoasă pe zi: Pui Biryani

Ultima actualizare:

Preparare: Tai ceapa şi usturoiul mărunt, le căleşti în ulei bine încins până începe să îşi schimbe culoarea. Adaugi carnea porţionată şi continui călirea încă 2-3 minute. Adaugi usturoiul, ghimbirul ras şi pudra de chilli, amesteci bine cu carnea şi laşi să fiarbă circa două minute, la foc potrivit, amestecând permanent să nu se prindă de fundul vasului.

Adaugi pasta de tomate sau o roşie tăiată mărunt şi după 1-2 minute adaugi apă cât să le acopere şi laşi să fiarbă, la foc mic, până scade sosul şi carnea este bine pătrunsă. Separat, în alt vas, rumeneşti orezul cu puţin ulei, adaugi peste el un pahar de apă clocotită,  un praf de şofran, sare, după gust, şi îl laşi să dea în 2-3 clocote.

Adaugi peste orez carnea şi sosul, amesteci şi laşi să se întrepătrundă aromele. Când lichidul a dispărut, orezul este frumos înflorit şi mâncarea este gata pentru servit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net