Reţete de la cititori: tort inimă - Adriana Szerepi
Ultima actualizare:
PreparareAlbuşurile le batem spumă tare apoi adăugăm treptat zahărul mixând până la topire, adăugăm unul câte unul gălbenuşurile apoi încet uleiul şi la urmă făina amestecată şi cernută cu praful de copt şi cacao. Se coc 3 foi (eu am formă de copt specială pentru inimioară sau se poate decupa din forma rotundă) .Crema de nucă de cocos: 3 ciocolate albe de calitate, 400 ml frişcă lichidă, 100 g nucă de cocos. Cicolata se topeşte pe abur cu 200 ml frişcă lichidă după care se răceşte şi se dă la frigider cel puţin 2 ore apoi se mixează şi se adaugă restul de frişcă bătută şi nuca de cocos.Se însiropează blaturile cu sirop de ciocolată făcut din cacao instant pentru copii sau ciocolată caldă la plic. Ornamentul este din fondant.