Reţete de la cititori: Terină de ficat - Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Terina de ficat
Terina de ficat

Ingrediente: 1 kg ficat de pui, 2 cepe albe, 1 pachet de unt, 10 g gelatină, 3 linguri de cinzano cu portocale, sare/piper/cimbru/ghimbir, 50 g nucă, frunze de rozmarin.

Preparare

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în pachetul de unt. Adăugăm şi condimentele. Ficatul de pui se curăţă de pieliţe şi se clăteşte sub jet de apă. Se pune şi ficatul peste ceapa călită împreună cu rozmarinul.

Când ficatul este gata se pune în blender împreună cu sosul format. Gelatina se pune la înmuiat în 100 ml apă.

Nuca se pisează mărunt, jumătate de compoziţie se amestecă cu gelatina şi coniacul (sau ce folosiţi). Pasta de ficat se amestecă cu compoziţia de gelatină şi nucă. Într-o tavă punem o folie alimentară şi se toarnă compoziţia de ficat.

Deasupra se pune nuca rămasă. Se dă la frigider până a doua zi. Se poate servi cu sos de afine sau cu dulceaţă de trandafiri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net