Piept de curcan umplut

Ultima actualizare:

Dificultate mică4 porţiiPreparare 1h20'

Ingrediente:

1 piept de curcan2 linguri măsline3 căţei usturoi3 fire ceapă verde1 ardei iute verde½ morcov½ ardei capia1 legătură pătrunjel150 g măsline verzi fără sâmburisare

Pentru garnitură1 dovlecel1 ceapă roşie4 ciuperci champignon mari1 legătură ceapă verde2 cartofi1 roşie4 linguri ulei2-3 crenguţe rozmarin proaspătsare

Pasul 1

Speli pieptul de curcan şi îndepărtezi pieliţa. Îl tamponezi cu hârtie absorbantă, îi faci patru crestături adânci şi dai cu sare. Feliezi măslinele, căţeii de usturoi, ceapa verde şi ardeiul iute. Toci pătrunjelul. Tai ardeiul capia şi morcovul în cubuleţe. Amesteci toate ingredintele cu sare şi ulei.

Întreaga rețeta AICI 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net