Piept de curcan umplut
Ultima actualizare:
Dificultate mică4 porţiiPreparare 1h20'
Ingrediente:
1 piept de curcan2 linguri măsline3 căţei usturoi3 fire ceapă verde1 ardei iute verde½ morcov½ ardei capia1 legătură pătrunjel150 g măsline verzi fără sâmburisare
Pentru garnitură1 dovlecel1 ceapă roşie4 ciuperci champignon mari1 legătură ceapă verde2 cartofi1 roşie4 linguri ulei2-3 crenguţe rozmarin proaspătsare
Pasul 1
Speli pieptul de curcan şi îndepărtezi pieliţa. Îl tamponezi cu hârtie absorbantă, îi faci patru crestături adânci şi dai cu sare. Feliezi măslinele, căţeii de usturoi, ceapa verde şi ardeiul iute. Toci pătrunjelul. Tai ardeiul capia şi morcovul în cubuleţe. Amesteci toate ingredintele cu sare şi ulei.