Plăcintă cu pește
Peștele este foarte bun pentru sănătate deoarece conține omega 3, precum și alte substanțe nutritive. Este esențial ca în alimentația noastră să includem și acestă carne. Următoarea rețetă este binevenită, mai ales că se apropie Floriile.
Ingrediente:
200 g file de pește alb200 g file de somon fără piele450 ml lapte750 g cartofi, fără coajă și tocați100 g unt40 g făină150 g mazăre congelată1 lingură frunze pătrunjel tocat3 ouă fierte tocatezeama de la o jumătate de lămâie50 g brânză
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 170 de grade C.
Puneți peștele într-un vas termorezistent, adăugați sare și piper după gust și turnați peste el laptele. Acoperiți cu o folie și dați la cuptor 15 minute. Scoateți peștele, lăsați-l să se răcească și păstrați laptele. Când s-a răcit peștele, tăiați-l în bucăți mici.