Prăjitură cu biscuiţi - Martuneac Oana Cristina
Mod de preparare:
Se sfărâmiţează biscuiţii cu sucitorul, apoi se taie rahatul bucăţele, după care se amestecă cu biscuiţii, stafidele şi linguriţele de cacao.
Într-o cratiţă separat se topeşte margarina, după topire se adaugă 200 ml apa şi se lasă să dea în clocot, apoi se ia de pe foc pentru răcire.
După ce s-a răcit, se amestecă cu compoziţia de biscuiţi, rahat, stafide şi cacao, până se omogenizează. Cu această crema se umplu foile de napolitane, şi apoi dăm la frigider pentru o oră.
Poftă bună!
Mai citeşte:
shake de căpşuni
cu caise
cu mere şi glazură
cu iaurt şi piersici
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!