Prăjitură delicioasă- Nadaban Carmen

Ultima actualizare:

Se pune prima dată în tavă 200 de g de nucă prăjită şi tăiată bucăţele (sau alune), apoi se varsă blatul şi se dă la copt. După ce se coace se răstoarnă pe o tavă cu nucile în partea de sus, când e cald se pune deasupra 250 g de finetti şi se dă la rece.

Când s-a răcit se pun deasupra la finetti pişcoturi însiropate în cafea naturală sau în ness sau poate face şi un sirop din zahăr, inka. Peste pişcoturi se pune următoarea cremă:

Crema: 6 gălbenuşuri, 2 linguri de cacao, 12 linguri zahăr şi 8 linguri de cafea naturală sau de ness dizolvat în apă se fierb pe foc.

După ce a fiert se ia şi se lasă să se răcească. Între timp se bate ½ l frişcă care l-a sfârşit se va amesteca cu crema fiartă pe foc. Deasupra se rade ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net