Prăjitură în alb şi negru
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat:
100 g făină75 g zahăr50 g cacao½ lingură praf de copt1 ou100 ml lapte50 ml ulei1 lingură esenţă de vanilie100 ml apă
Pentru crema albă:
1 pachet budincă de vanilie
Pentru crema de cafea, click AICI!
Mod de preparare:
Mixezi toate ingredientele, în afară de apă, până se omogenizează. Adaugi apa, puţin câte puţin, până când compoziţia devine uşor lichidă. Pui într-o formă de tort şi dai la cuptor până când trece testul cu scobitoarea. Laşi să se răcească. Prepari budinca de vanilie conform indicaţiilor de pe pachet. Întinzi deasupra un strat de cremă de vanilie, crema de cafea, apoi alt strat de vanilie. Decorezi cu boabe de cafea şi puţină cremă de ciocolată.
Ţii la frigider înainte de a servi.