Răcoreşte-te cu un tort de ananas!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 400 g biscuiţi cu cereale, 200 g unt, 1 lingură cacao, 1 lingură gelatină, 1 linguriţă coajă de lămâie

Pentru umplutură: 500 g brânză dulce de vaci, 150 g mac, 150 g zahăr, 3 gălbenuşuri, 1 pacheţel zahăr vanilat, 1 cutie compot de ananas cuburi, 400 ml frişcă, 2 linguri rom

Mod de preparare:

Zdrobeşti biscuiţii, îi amesteci cu coajă de lămâie, unt, cacao şi gelatina topită în prealabil cu 3 linguri de apă călduţă.

Torni compoziţia obţinută într-o formă de tort cu pereţii detaşabili, îmbrăcând şi pereţii formei.

Laşi forma la rece aproximativ 1 h să se întărească blatul de biscuiţi.

Află aici cum montezi tortul de ananas



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net