Răcoreşte-te cu un tort de ananas!
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat: 400 g biscuiţi cu cereale, 200 g unt, 1 lingură cacao, 1 lingură gelatină, 1 linguriţă coajă de lămâie
Pentru umplutură: 500 g brânză dulce de vaci, 150 g mac, 150 g zahăr, 3 gălbenuşuri, 1 pacheţel zahăr vanilat, 1 cutie compot de ananas cuburi, 400 ml frişcă, 2 linguri rom
Mod de preparare:
Zdrobeşti biscuiţii, îi amesteci cu coajă de lămâie, unt, cacao şi gelatina topită în prealabil cu 3 linguri de apă călduţă.
Torni compoziţia obţinută într-o formă de tort cu pereţii detaşabili, îmbrăcând şi pereţii formei.
Laşi forma la rece aproximativ 1 h să se întărească blatul de biscuiţi.