Răcoreşte-te cu un tort de ananas!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 400 g biscuiţi cu cereale, 200 g unt, 1 lingură cacao, 1 lingură gelatină, 1 linguriţă coajă de lămâie

Pentru umplutură: 500 g brânză dulce de vaci, 150 g mac, 150 g zahăr, 3 gălbenuşuri, 1 pacheţel zahăr vanilat, 1 cutie compot de ananas cuburi, 400 ml frişcă, 2 linguri rom

Mod de preparare:

Zdrobeşti biscuiţii, îi amesteci cu coajă de lămâie, unt, cacao şi gelatina topită în prealabil cu 3 linguri de apă călduţă.

Torni compoziţia obţinută într-o formă de tort cu pereţii detaşabili, îmbrăcând şi pereţii formei.

Laşi forma la rece aproximativ 1 h să se întărească blatul de biscuiţi.

Află aici cum montezi tortul de ananas



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop jpg
1 salata de boeuf jpg jpeg
horoscop webp
horoscop webp
pelinciledomnului jpg
dieta istock jpg
zodii, foto shutterstock jpg
ciorba de vacuta FOTO sfatulparintilor ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net