Răsfaţă-te cu un tort de vişine şi brânză!
Ultima actualizare:
Ingrediente
Pentru blat4 albuşuri1 praf de sare6 gălbenuşuri100 g zahăr1 pliculeţ zahăr vanilat70 g făină25 g amidon porumb100 g fulgi ciocolată
Pentru umplutură:
350 g vişine fără sâmburi1 linguriţă esenţă vanilie600 g brânză ricotta sau brânză de vaci250 g zahăr2 gălbenuşuri
Pentru decor:
100 g vişine150 ml frişcă50 g ciocolată rasă2 plicuri jeleu roşu
Preparare
Pentru început, presari 100 g zahăr peste 350 g vişine fără sâmburi şi le laşi la scurs o oră.
Pentru blat, baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Apoi baţi gălbenuşurile cu zahărul, zahărul vanilat până devin cremoase şi adaugi treptat făina cernută cu amidonul. Încorporezi uşor albuşurile bătute spumă şi fulgii de ciocolată.