Răsfaţă-te cu un tort de vişine şi brânză!

Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru blat4 albuşuri1 praf de sare6 gălbenuşuri100 g zahăr1 pliculeţ zahăr vanilat70 g făină25 g amidon porumb100 g fulgi ciocolată

Pentru umplutură:

350 g vişine fără sâmburi1 linguriţă esenţă vanilie600 g brânză ricotta sau brânză de vaci250 g zahăr2 gălbenuşuri

Pentru decor:

100 g vişine150 ml frişcă50 g ciocolată rasă2 plicuri jeleu roşu

Preparare

Pentru început, presari 100 g zahăr peste 350 g vişine fără sâmburi şi le laşi la scurs o oră.

Pentru blat, baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Apoi baţi gălbenuşurile cu zahărul, zahărul vanilat până devin cremoase şi adaugi treptat făina cernută cu amidonul. Încorporezi uşor albuşurile bătute spumă şi fulgii de ciocolată.

Citeşte aici cum prepari crema şi cum montezi tortul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net