Reţeta câştigătoare de la cititori: Coroana de Frankfurt - Oana Plăcintă
Mod de preparare:Pentru aluat, freci untul spuma cu zahărul vanilat, zahărul si ouăle, adăugate unul câte unul. Făina o amesteci cu amidonul şi praful de copt şi o cerni peste crema de unt. Torni aluatul într-o tavă rotundă cu gaura în mijloc şi introduci tava în cuptorul preîncalzit pentru 50 de minute, apoi îl scoţi şi îl laşi să se răcească pe un grătar. După ce se răceşte îl tai în 3 părţi, pe lăţime.Pentru cremă pregăteşti budinca aşa cum scrie pe plic, folosind lapte, zahăr vanilat şi zahăr. Laşi apoi să se răcească amestecând din când în când pentru ca budinca să nu prindă crustă. Baţi untul spumă şi îl amesteci cu budinca.Pentru décor, topeşti untul într-o tigaie, adaugi zahărul şi laşi să se caramelizeze, apoi pui migdalele mărunţite. Ungi cu ulei o folie de aluminiu şi scoţi pe aceasta amestecul caramelizat. Laşi să se răcească şi apoi îl pisezi.Pentru a monta prăjitura, pui pe un platou primul blat şi adaugi 1/3 din crema. Pui al-2lea blat şi îl acoperi cu jumătate din crema rămasă, apoi pui al-3-lea blat, cel cu partea rotundă. Acoperi toată coroana cu crema (păstrând puţină pentru ornat) şi presari migdale caramelizate şi mărunţite.Din crema păstrată faci, cu posul, mici floricele peste care aşezi fructele. Pui tortul la rece pentru câteva ore.