Reţeta câştigătoare de la cititori: Tort cu 4 blaturi - Mihaela Cojocinescu
Ingrediente: Blat 1: 5 albuşuri, 5 linguri zahăr, 3 gălbenuşuri, 4 lg făină, 1 lg cacao, 1 praf de copt. Blat 2: 5 albuşuri, 5 linguri zahăr, 2 gălbenuşuri, 3-4 lg făină, 1 praf de copt, ½ pungă stafide. Blat 3: 5 albuşuri, 5 linguri zahăr, 2 gălbenuşuri, 100 g nucă măcinată, 1-2 picături de lămâie, 2-3 lg făină, 1 praf de copt.Blat 4: 5 albuşuri, 5 linguri zahăr, 3 gălbenuşuri, 2 lg făină, 50 g nucă cocos, 1 praf de copt, lămâie rasă. Crema 1: 10 gălbenuşuri +10 linguri zahăr pudră (cu mixer)+ 1 lingură lapte, 2 budinci de vanile +4 lg zahăr+700 ml lapte. Se amestecă cele două şi se bat cu telul pe foc.Preparare: 1+1/2 pachete de unt se freacă şi când se răceşte crema se amestecă.Se împarte în 3 părţi: în prima cremă se pun 100 g nucă zdrobită, în cea de-a doua cremă se pun 100 g milka mărunţită, în cea de-a treia cremă se pun 50 g nucă cocos. Asamblare:Blat maro/crema ciocolată, Blat stafide/cremă cu nucă, Blat cu nucă/crema de cocos, Blat cu cocos. Se ornează cu frişcă.