Reţeta câştigătoare de la cititori: Tort cu iaurt şi frişcă - Daniel Dogaru

Ultima actualizare:

Preparare: Tapetăm o formă de tort cu folie alimentară. Pişcoturile le trecem prin sucul stors din compot şi cu ele tapetăm marginile formei. Tăiem puţin din fiecare pişcot .Gelatina o hidratăm în 200 ml suc din compot, timp de 10 minute, apoi o topim pe foc mic, fără a o da în clocot. Crema de brânză cu smântână o amestecăm cu zahărul pudră, adăugăm apoi esenţa de vanilie, iaurtul de fructe (cine doreşte poate pune în iaurt, căpşuni din compot tăiate mărunt), gelatina topită şi frişca bătută spumă. Crema obţinută o turnăm în forma de tort tapetată cu pişcoturi. Peste cremă aşezăm din nou pişcoturi şi dăm la frigider de seara până dimineaţa sau cel puţin pentru 4 ore. Răsturnăm invers pe un platou.Decor: căpşunile le tăiem felii şi le aşezăm pe tort. Frişca o mixăm spumă tare şi decorăm tortul cu ea, după cum doreşte fiecare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net