Reţetă delicioasă: Pulpe de pui in sos de bere - Podelean Adelia Minodora

Ultima actualizare:

    Pulpe de pui in sos de bere
Pulpe de pui in sos de bere

Ingrediente: 600 gr pulpe de pui, 100 gr stafide, 2 mere, 200 ml bere, 20 ml ulei, 20 gr unt, sare,piper

Pulpele de pui se parlesc la flacara, se spala, se sterg, apoise ung cu putin ulei si se condimenteaza.

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza pulpele una langa alta, de jur imprejurul lor se pun stafidele, apoi se toarna berea si se introduc in cuptorul incins la 180°C, pentru aproximativ 45 de minute.

Merele se spala, se feliaza si li se scot semintele, apoi se calesc usor pe fiecare parte intr-o tigaie cu putin unt.

Cand pulpele sunt gata, se servesc cu garnitura din stafide si feliile de mere trase in unt, cu sosul rezultat in tava stropit pe deasupra.

Se recomanda folosirea unor mere mai acrisoare, foarte zemoase, iar feliile nu trebuie calite sa se sfarame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net