Rețeta perfectă pentru zilele calde de vară! Este delicioasă și foarte ușor de pregătit

Este o rețetă simplă și ușor de pregătit, la care veți dori să vă întoarceți aproape în fiecare zi! Este vorba despre pulpele dezosate cu cartofi și usturoi, o mâncare ușoară, perfectă pentru zilele calde de vară!

Pulpele de pui se pot pregăti în numeroase feluri
Pulpele de pui se pot pregăti în numeroase feluri

Această rețetă delicioasă este foarte ușor de pregătit, chiar și de către cei care nu au foarte multă experiență în bucătărie. Pulpele se pregătesc ușor și nici nu vă trebuie ingrediente prea complicate!

De ce ingrediente veți avea nevoie

Partea cea mai bună atunci când vine vorba despre această rețetă este faptul că nu veți avea nevoie de ingrediente prea complexe, sau scumpe. Practic, tot ce vă trebuie sunt cam 750 de grame de pulpe de pui dezosate, 3 - 4 linguri de ulei, două legături de ceapă verde, sau, dacă ne este mai ușor, 3 - 4 cepe vechi albe sau chiar și roșii.

De asemenea, veți mai avea nevoie și de sare, piper, boia dulce, o căpățână de usturoi, doi ardei kapia, cât și patru cartofi. Iar dacă doriți ca această mâncare să aibă un gust și mai bun, mai puteți folosi și 20 ml de vin alb sec și 5 - 6 ciuperci proaspete.

Cum se pregătește această mâncare delicioasă

Odată ce aveți la îndemână toate aceste ingrediente, veți putea începe să pregătiți pulpele de pui dezosate cu cartofi și usturoi. Iar primul pas pe care trebuie să îl urmați este să condimentați cât mai bine carnea cu boia, piper și sare, după care le veți putea marina cu ulei.

Dacă doriți, puteți lăsa carnea în frigider vreme de 8 - 12 ore, însă trebuie să o scoateți pe masă cu două ore înainte de a începe să gătiți. Mai departe, veți spăla și curăța legumele, după care trebuie să încălziți cuptorul la 200 de grade.

Pasul următor este să tăiați legumele în cuburi mari și să le așezați într-o tavă, iar apoi să le stropiți cu puțin ulei și cu sare. Potrivit savoriurbane.com, acest pat de legume trebuie copt vreme de 20 de minute.

La final, veți muta cartofii pe margini și veți pune carnea în mijlocul tavei. Totul trebuie pus la cuptor vreme de 30 de minute la 200 de grade. Tot acum trebuie adăugată și o ceașcă de apă, iar după ce a trecut timpul necesar, temperatura trebuie ridicată la 220 de grade.

Mâncarea trebuie să se mai rumenească vreme de 15 minute, cel mult, iar la final veți avea un preparat delicios, de care vă veți îndrăgosti imediat.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tocana tocanita istock jpg
ventrilica1 peg jpg
WhatsApp Image 2025 11 07 at 14 04 55 jpeg
Black Friday Vodafone (1) jpg
1762343677 WbXr jpg
horoscop octombrie png
zodii, foto shutterstock jpg
bauturi, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net