Rețeta din 1965 care vă va aminti de gustul copilăriei. Cum se pregătește ușor borșul de măruntaie de pasăre
Este o rețetă delicioasă, care multora dintre noi ne va aminti de gustul copilăriei! Mai precis, este vorba despre borșul de măruntaie de pasăre, o rețetă delicioasă care era populară în țara noastră în anul 1965.

Acest borș este o rețetă delicioasă, foarte ușor de pregătit și care ne va aminti de gustul copilăriei. Borșul de măruntaie de pasăre nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple, care se găsesc în orice magazin din țară!
Această rețetă era populară în anul 1965 și poate că unii români își și amintesc de acest preparat gustos!
De ce ingrediente veți avea nevoie
Din fericire, pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente destul de simple! Mai precis, este vorba despre măruntaie de pasăre, aripi, cât și gât. De asemenea, vă mai trebuie și doi morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o țelină, o ceapă, cât și o ceașcă de orez.
Mai departe, vă trebuie și un ou, jumătate de litru de borș, pătrunjel, iar, nu în ultimul rând, vă mai trebuie și îndeajuns de multă sare. După ce aveți toate aceste ingrediente, veți putea începe să pregătiți acest borș gustos!
Ce pași trebuie să urmați pentru a pregăti borșul de măruntaie
Primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a pregăti borșul de măruntaie este să spălați bine toată carnea, iar apoi să o puneți la fiert într-un litru și jumătate de apă, sau chiar doi litri. De asemenea, trebuie să adăugați și suficient de multă sare!
Pasul următor este să tăiați cât mai mărunt cartofii, morcovii, rădăcina de pătrunjel, țelina, cât și ceapa. Apoi, toate aceste ingrediente vor trebui adăugate în apă alături de carne și lăsate să fiarbă. Separat, veți bate oul într-un castron alături de câteva linguri de borș.
La final, oul și borșul trebuie adăugate în oală, alături de puțin pătrunjel tocat. La final, veți avea o mâncare delicioasă, de care nu vă veți mai sătura! Iar dacă doriți, puteți să mai adăugați puțin pătrunjel tocat peste borș, înainte de a-l servi!


































