Rețeta din 1965 care vă va aminti de gustul copilăriei. Cum se pregătește ușor borșul de măruntaie de pasăre

Este o rețetă delicioasă, care multora dintre noi ne va aminti de gustul copilăriei! Mai precis, este vorba despre borșul de măruntaie de pasăre, o rețetă delicioasă care era populară în țara noastră în anul 1965.

Este o rețetă foarte ușor de pregătit
Este o rețetă foarte ușor de pregătit

Acest borș este o rețetă delicioasă, foarte ușor de pregătit și care ne va aminti de gustul copilăriei. Borșul de măruntaie de pasăre nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple, care se găsesc în orice magazin din țară!

Această rețetă era populară în anul 1965 și poate că unii români își și amintesc de acest preparat gustos!

De ce ingrediente veți avea nevoie

Din fericire, pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente destul de simple! Mai precis, este vorba despre măruntaie de pasăre, aripi, cât și gât. De asemenea, vă mai trebuie și doi morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o țelină, o ceapă, cât și o ceașcă de orez.

Mai departe, vă trebuie și un ou, jumătate de litru de borș, pătrunjel, iar, nu în ultimul rând, vă mai trebuie și îndeajuns de multă sare. După ce aveți toate aceste ingrediente, veți putea începe să pregătiți acest borș gustos!

Ce pași trebuie să urmați pentru a pregăti borșul de măruntaie

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a pregăti borșul de măruntaie este să spălați bine toată carnea, iar apoi să o puneți la fiert într-un litru și jumătate de apă, sau chiar doi litri. De asemenea, trebuie să adăugați și suficient de multă sare!

Pasul următor este să tăiați cât mai mărunt cartofii, morcovii, rădăcina de pătrunjel, țelina, cât și ceapa. Apoi, toate aceste ingrediente vor trebui adăugate în apă alături de carne și lăsate să fiarbă. Separat, veți bate oul într-un castron alături de câteva linguri de borș.

La final, oul și borșul trebuie adăugate în oală, alături de puțin pătrunjel tocat. La final, veți avea o mâncare delicioasă, de care nu vă veți mai sătura! Iar dacă doriți, puteți să mai adăugați puțin pătrunjel tocat peste borș, înainte de a-l servi!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub horoscop bani
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net