Reţete de la cititori: Ardei umpluţi - Alice Sandra Antal

Ultima actualizare:

PrepararePuiul spălat, porţionat se pune la fiert în apă cu sare. Când a fiert, scoatem carnea de pe oase. Separat călim în puţin ulei ceapa tocată mărunt. Adăugăm morcovul tăiat mărunt, ţelina, orezul spălat în mai multe ape şi lăsăm să se călească. La final, adăugăm şi carnea de pui tăiată mărunt. Adăugăm sosul de roşii, potrivim gustul de sare şi piper. Cu această compoziţie umplem ardeii, pe care i-am curăţat de cotoare şi seminţe. Îi aşezăm într-un vas termorezistent, punem şi 2 pahare din supa în care a fiert puiul şi dăm la cuptor pentru 40 minute. Sunt delicioşi atât calzi cât şi reci! Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop martie  iunie logo webp
jumari depositphotos1 jpeg
brad de craciun jpeg
idei de cadouri 1890981955 jpg
zodii, foto shutterstock jpg
reef 1 jpg
horoscop luna noiembrie click webp
Zodii norocoase, sursa foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net