Rețete de la cititori: Brioşe cu ciocolată şi fructe confiate- Pîrvuleţ Nicoleta

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Cele 6 gălbenuşuri se omogenizează bine cu 6 linguri de ulei. Albuşurile se bat spumă cu puţină sare, cele 6 linguri de zahăr şi zahărul vanilat.

După ce albuşurile stau băţ, se adaugă compoziţia de gălbenuşuri şi se omogenizează bine cu mixerul. Se adaugă esenţa de vanilie, făina în ploaie şi praful de copt şi se amestecă cu lingura (nu cu mixerul). Apoi se adaugă ciocolata tăiată bucăţele mici, banana (cubuleţe), merişoarele şi caisele confiate (tăiate bucăţele mici).

Se aşează în forme de brioşe (eu am folosit forme din silicon cu diferite aspecte) şi se coc la cuptor aproximativ 20-25 minute.

Brioşele se scot din forme după ce s-au răcit bine.

Se pudrează cu zahar pudră vanilat sau după preferinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net