Reţete de la cititori: Brioşe delicioase - Elena Angheluţă

Ultima actualizare:

PreparareSe amestecă într-un vas, cu o lingură, făina, zahărul, praful de copt şi sare.Într-un alt vas amestecaţi laptele călduţ, untul pe care l-am topit, coaja de lămâie, esenţa de vanilie şi oul. Amestecaţi-le bine tot cu un tel. Adăugăm apoi ingredientele umede peste cele uscate şi amestecaţi-le uşor pentru a se combina şi spre final încorporăm şi fulgi de ciocolată. În tava de brioşe punem hârtiuţe şi adăugăm compoziţia însă nu le umplem ochi, lăsăm aşa loc de un deget. Introduceţi brioşele la cuptor pentru 15-20 de minute. După 15 minute vom verifica brioşele cu o scobitoare. Dacă scobitoarea introdusă în aluat iese curată, fără urme de aluat, brioşele sunt coapte.Cu un mixer electric la viteza medie, se bate frișca. Într-un alt castron, amestecăm împreună brânza mascarpone şi zahărul pudră până se omogenizează. Când crema e gata folosim pentru ornat un pos sau o siringă, deasupra adăugăm câte o căpşună.

În loc de fulgi de ciocolată putem folosi şi căpşuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net