Reţete de la cititori: Cannelloni cu spanac – Alina Cercel

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Spanacul se spală, se curăţă şi se opăreşte, în apă se adaugă busuioc şi sare. Se scurge şi se lasă la răcit. Între timp brânza şi caşcavalul se dau pe răzătoare, şunca se taie cubuleţe iar usturoiul se curăţă şi se taie fin.

Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei şi 30 grame unt, în care se căleşte usturoiul, şunca şi apoi se adaugă spanacul tocat mărunt, se lasă 5-10 minute după care se opreşte şi se adaugă brânza rasă, se amestecă şi se lasă să se răcească. După ce s-a răcit se adaugă iaurtul, ouăle şi se condimentează.

Se unge o tavă cu unt, suficient de mare, încât să încapă cannelloni, umplându-se tuburile cu compoziţia rezultată. Smântâna şi laptele se amestecă şi se toarnă peste cannelloni, deasupra punându-se caşcavalul ras.Se lasă la cuptor 40 de minute la 200 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net