Reţete de la cititori: Ciorbă din carne de pui - Brînduşa Aluculesei
Ingrediente: 5 pulpe de pui, 2 linguri maggi secretul gustului intensavor cu gust de găină, 1 plic de borş maggi, 1 ceapă, un ardei gras roşu, 2 morcovi, 5 cartofi, 4 ouă, o legătură de pătrunjel verde, 600 g smântână.
Se spală carnea de pui şi se pune la fiert până dă un clocot, apoi se varsă apa, se spală bine carnea şi se pune din nou la fiert, adăugăm cartofii tăiati cuburi, ardeiul gras tocat mărunt, ceapa tocată mărunt, morcovul tăiat rondele şi două linguri de maggi secretul gustului şi lăsăm să fiarbă cam 20 de minute.
Când carnea este fiartă adăugăm plicul de borş maggi şi lăsăm să dea un clocot, apoi oprim focul. Într-un vas punem smântâna şi ouăle şi le mixăm bine şi cam la 5 minute după ce am oprit focul adăugăm compoziţia peste ciorbă, amestecăm bine şi adăugăm pătrunjel tocat mărunt.Poftă bună!