Reţete de la cititori: Diplomat cu fructe - Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

Preparare: 8 ouă întregi se bat cu mixerul împreuna cu 400 g zahăr, se adauga apoi 500 ml lapte fierbinte. Compoziţia se pune pe un vas cu aburi şi se bate în bain marie până se îngroaşă. Separat într-un pahar se dizolvă două plicuri de gelatină şi 8 pliculeţe de zahăr vanilat. Se ia crema de pe aburi şi când e un pic călduţă se adaugă gelatina. Crema obţinută se pune la rece circa 8 ore (până se îngroaşă), apoi se adaugă 600 ml frişcă bătută.Pişcoturile se înmoaie în sucul de la compotul de ananas şi se îmbracă marginile şi fundul unei forme de tort cu pereţii detaşabili. Apoi se pune jumătate din cremă şi fructe tăiate cubuleţe. Se pune apoi un alt rând de pişcoturi şi restul de cremă. Deasupra se pun fructe şi se ornează după preferinţă. Tortul se ţine la rece câteva ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net