Reţete de la cititori: Fantezie cu fructe de toamnă

Ultima actualizare:

Preparare: se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat cu apă rece, iar când s-au întărit, se adaugă zahărul, bătând în continuare până se întăreşte bezeaua. Se adaugă gălbenuşurile pe rând, făina şi praful de copt, stins cu zeamă de lămâie, amestecând uşor de jos în sus. Se toarnă compoziţia într-o tavă de tort unsă şi tapetată cu făina şi se dă la cuptor cu foc potrivit.

Pentru cremă: se zdrobesc jumătate din struguri, iar restul se taie cubuleţe. Se amestecă iaurtul cu fructele, se adaugă zahărul şi zeama de lămâie şi se bat bine.

Se înmoaie gelatina în 100 ml apă sau suc de fructe rece, timp de 1/2 oră, apoi se dizolvă ţinând vasul pe o cratiţă cu apă clocotind. Se adaugă gelatina în crema cu iaurt cu fructe, se omogenizează şi se dă la rece. Se bate bine frişca şi se pune în crema de gelatină, întărită pe jumătate. Se taie blatul în două foi, se însiropează cu suc de fructe sau compot şi se aşează crema între ele. Se bate frişca spumă şi se îmbracă tortul, apoi se decorează cu boabe de struguri şi feliuţe de măr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net