Reţete de la cititori: Farfalle la tigaie – Alexia Dogaru

Ultima actualizare:

Preparare

 Fierbeţi pastele în apă şi sare „a la dente”. Căliţi uşor salamul, şunca feliată, ardeii tăiaţi cuburi şi prazul mărunţit, în ulei .Turnaţi farfallele peste mezelul şi legumele călite, adăugaţi brânza de burduf .Amestecaţi uşor până se încorporează brânza şi devine un sos cremos .Garnisiţi pe deasupra cu felii de ementaler şi puneţi capacul să se înmoaie caşul .Garnisiţi cu roşii, măsline verzi şi busuioc verde.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop bani jpg
man 9880887 1280 png
mihai voropchievici webp
Zodii norocoase, shutterstock jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image jpeg
horoscop png
stefan popescu cozonaci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net