Reţete de la cititori: Găluşte cu caise - Laura Barbir

PreparareSe pun cartofii, tăiaţi cuculeţe la fiert în apă cu sare. Când au fiert îi strecurăm şi îi spargem. Când s-au răcit, adăugăm un ou, 2 linguri de unt şi făina şi frământăm aluatul. Se face un sul lung, pe care îl tăiem în felii egale. În fiecare bucată de aluat, punem caise, piersici sau prune. Formăm găluştele în aşa fel încât aluatul să acopere fructele. Punem găluştele la foc în apă cu puţină sare. Când sunt fierte, găluştele se ridică la suprafaţă. Într-un vas punem ulei la încins, adăugăm pesmetul, şi când s-a rumenit punem şi zahărul, şi luăm de pe foc.Găluştele fierte şi strecurate le tăvălim în pesmet.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg