Reţete de la cititori: Găluşte cu caise - Laura Barbir

Ultima actualizare:

PreparareSe pun cartofii, tăiaţi cuculeţe la fiert în apă cu sare. Când au fiert îi strecurăm şi îi spargem. Când s-au răcit, adăugăm un ou, 2 linguri de unt şi făina şi frământăm aluatul. Se face un sul lung, pe care îl tăiem în felii egale. În fiecare bucată de aluat, punem caise, piersici sau prune. Formăm găluştele în aşa fel încât aluatul să acopere fructele. Punem găluştele la foc în apă cu puţină sare. Când sunt fierte, găluştele se ridică la suprafaţă. Într-un vas punem ulei la încins, adăugăm pesmetul, şi când s-a rumenit punem şi zahărul, şi luăm de pe foc.Găluştele fierte şi strecurate le tăvălim în pesmet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net