Reţete de la cititori: Gustarea beduinului - Daniela Roşu

Ultima actualizare:

PreparareBatem bine pieptul de pui, spălat şi porţionat în prealabil. Îl condimentăm după gust cu sare, ardei iute, rozmarin, piper şi busuioc (eu am condiment foarte bine carnea şi mai puţin restul ingredientelor), îl aşezăm într-o tavă de yena, îl stropim cu puţin ulei şi îl dăm la cuptor atât cât să se pătrundă suficient.Între timp, călim uşor ceapa şi ardeii graşi (fiecare tăiate după bunul plac). Le aşezăm peste/printre bucăţile de piept de pui, iar peste acestea turnăm smântâna bătută cu cele 6 ouă. Dacă este necesar mai condimentăm puţin cu sare şi piper. Adăugăm şi caşcavalul tăiat cuburi sau ras şi mai lăsăm la cuptor până se rumeneşte frumos.Servim cu pătrunjel tocat şi garnitura dorită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net