Reţete de la cititori: Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac – Maria Sandru
Rezultat 2 porții
Timp de preparare 15 min
Timp de gătit 40 min
Ingrediente
1 pungă fasole verde păstăi
50 g unt
piper fin
1 piept pui mediu
1 ceapă roșie
roșii chery
Instrucțiuni de preparare: Pieptul de pui se sărează și piperează, îl punem pe grătar. Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.
Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul, le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie. Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.
Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).