Reţete de la cititori: Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov – Panazan Bianca Raluca


    Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov
Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov

Ingrediente

•  1 bucată mare pulpă superioară de curcan

•  1 ceapă mare albă

•  1 fir de ceapă verde

•  1 morcov

•  unt

•  vegeta/piper alb

•  pătrunjel prospăt

Mod de preparare

Carnea se taie în cuburi potrivite, se spală sub jet de apă şi se lasă la scurs.

Ceapă se toacă mărunt, ceapă verde o tăiem rondele şi se pune la călit în unt pentru câteva minute. Se adaugă bucăţiile de carne, se acoperă cu apă şi se lasă la foc mic să fiarbă. Când apa a scăzut se pune şi morcovul tăiat rondele, completăm cu apă cât să acopere, punem condimentele şi lăsăm să fiarbă. Se adaugă apa până când carnea şi legumele sunt fierte.

FotoJet (4) jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
cub toma caragiu png
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
jenna ortega (1) jpg