Reţete de la cititori: Negresă cu mascarpone - Carmen Nabadan

Ultima actualizare:

PreparareTopim ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi, iar separat mixăm ouăle cu zahărul până devine ca o spumă. Când ciocolata şi untul s-au topit, amestecăm bine şi lăsăm să se răcorească cât să nu fie fierbinte, după care adăugăm aceasta peste ouă şi mixăm. Adăugăm treptat făina amestecată în prealabil cu praful de copt. Turnăm compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dăm la cuptorul preîncălzit (180 grade) maxim 30 minute.

Când blatul este gata lăsăm să se răcească complet.

Gelatina o preparăm conform instrucţiunilor de pe plic. Mixăm gălbenuşurile cu zahărul şi adăugăm treptat mascarpone şi esenţa de vamilie şi amestecăm bine. Când e gata adăugăm gelatina şi punem crema la rece cca 3 ore. După trei ore mixăm frişca şi când e gata adăugăm încet crema de brânză şi mixăm. Crema o punem peste blat şi radem ciocolata.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net