Reţete de la cititori: Pandişpan cu caise - Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

Preparare Caisele se taie feliuţe subţiri, se pun într-un castron, acoperite cu 1 lingură de zahăr brun şi se lasă în frigider până a doua zi.Albuşurile se separă de gălbenuşuri, se pun în castroane diferite. Albuşurile se bat spumă cu esenţa de vanilie şi zahărul, iar gălbenuşurile se amestecă cu uleiul.Peste gălbenuşurile amestecate cu ulei se pune jumătate din compoziţia de albuşuri spumă, făina şi praful de copt, praful de sare şi scorţişoară, se amestecă bine, după care se adaugă jumătatea de albuşuri rămasă.Într-o tavă rotundă (cu fund detaşabil) pune hârtie de copt, iar pe margini ungem cu ulei.Adăugăm compoziţia şi punem caisele deasupra în toată tava.Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 30 minute.Se verifică cu scobitoarea dacă este gata.Se lasă să se răcească, după care se scoate fundul detaşabil şi se răstoarnă pe o farfurie.Se ornează cu felii de caise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net