Reţete de la cititori: Pandişpan cu vişine - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Albuşurile se bat spumă cu zahărul, apoi se toarnă gălbenuşurile care au fost bătute cu praful de sare, pe urmă turnăm în ploaie făina iar la urmă coaja de portocală. Se pune compoziţia în forma dorită, apoi se pun vişinele şi se dă la cuptorul încins în prealabil pentru aproximativ 30 minute la foc potrivit.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net