Reţete de la cititori: Pandişpan cu vişine - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Albuşurile se bat spumă cu zahărul, apoi se toarnă gălbenuşurile care au fost bătute cu praful de sare, pe urmă turnăm în ploaie făina iar la urmă coaja de portocală. Se pune compoziţia în forma dorită, apoi se pun vişinele şi se dă la cuptorul încins în prealabil pentru aproximativ 30 minute la foc potrivit.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net