Reţete de la cititori: Pere în sos de vin – Violeta Postolache

Mod de preparare

Alegem pere mari coapte, dar tari. Curăţăm perele de coajă dar păstrăm codiţa.Într-o crăticioară punem vinul, zahărul brun, batoanele de scorţişoară, anasonul şi cuişoarele.Lăsăm pe foc până se topeşte zahărul şi apoi scufundăm perele în vin. Le lăsăm să fiarbă circa 5 minute doar atât cât să se înmoaie puţin şi să preia aromele.Scoatem perele pe un platou şi le lăsăm deoparte. Fierbem vinul în continuare până se îngroaşă şi se caramelizează uşor căpătând consistenţa unui sos.Turnăm sosul peste pere, lăsăm să se răcească apoi servim.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg