Reţete de la cititori: Pere în sos de vin – Violeta Postolache

Ultima actualizare:

Mod de preparare

Alegem pere mari coapte, dar tari. Curăţăm perele de coajă dar păstrăm codiţa.Într-o crăticioară punem vinul, zahărul brun, batoanele de scorţişoară, anasonul şi cuişoarele.Lăsăm pe foc până se topeşte zahărul şi apoi scufundăm perele în vin. Le lăsăm să fiarbă circa 5 minute doar atât cât să se înmoaie puţin şi să preia aromele.Scoatem perele pe un platou şi le lăsăm deoparte. Fierbem vinul în continuare până se îngroaşă şi se caramelizează uşor căpătând consistenţa unui sos.Turnăm sosul peste pere, lăsăm să se răcească apoi servim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net