Reţete de la cititori: Prăjitura cu cocos - Gabriela Pop

Ultima actualizare:

Spuma de cocos: 5 albuşuri se bat spumă cu 200 g zahăr tos. La urmă se adaugă 150 g nucă cocos.Se întinde prima foaie în tava, peste pui compoziţia de cocos, a doua foaie şi dai la cuptor.Crema: 1 pachet rama se freacă spumă cu 150 g zahăr pudră. Separat se pun la fiert 200 ml lapte.Se amestecă bine gălbenuşurile cu 50 g zahăr, 5 linguri rase făină şi puţin lapte rece. Să aibă consistenţa unei budinci. Se toarnă încet peste lapte, amestecând continuu. Se lasă la răcit, apoi se pune treptat peste rama.Deasupra: Glazura de ciocolată sau ciocolată rasă,ce vă place.Pofta buna!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net