Reţete de la cititori: Prăjitură cu iaurt şi coacăze - Daniela Roşu

Ultima actualizare:

PreparareÎncepem prin hidratarea gelatinei, timp în care amestecăm iaurtul cu smântâna, cu mascarpone şi cu zahărul, atât cel pudră, cât şi cel vanilat. Adăugăm esenţele, gelatina hidratată (topită pe baie de apă) şi omogenizăm totul.Într-o formă de chec sau de tort (cum doriţi voi), aşezăm biscuiţii sfărâmaţi peste care adăugăm compoziţia de iaurt. O parte din dulceaţă o încorporăm uşor în cremă, iar restul îl păstrăm pentru servire. Dăm vasul la rece pentru cel puţin 6 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net