Reţete de la cititori: Prăjitură cu vişine – Simona Pătraş

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi apoi cu zahărul adăugat treptat. Adăugăm pe rând gălbenuşurile, apoi esenţa de bergamota continuând mixarea. La sfârşit adăugăm făina cernută, încorporând cu o spatulă, prin mişcări circulare de sus în jos. Luăm într-un bol puţină compoziţie şi o amestecăm cu cacao.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt turnăm compoziţia albă apoi cea maro şi cu ajutorul unei scobitori amestecăm uşor. Vişinele fără sâmburi se dau prin puţină făină şi se pun peste compoziţia de mai sus. Dăm  tava la cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30- 35 minute. Se lasă să se răcească, se porţionează şi se pudrează cu zahăr pudră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net