Reţete de la cititori: Prăjitură cu vişine – Simona Pătraş

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi apoi cu zahărul adăugat treptat. Adăugăm pe rând gălbenuşurile, apoi esenţa de bergamota continuând mixarea. La sfârşit adăugăm făina cernută, încorporând cu o spatulă, prin mişcări circulare de sus în jos. Luăm într-un bol puţină compoziţie şi o amestecăm cu cacao.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt turnăm compoziţia albă apoi cea maro şi cu ajutorul unei scobitori amestecăm uşor. Vişinele fără sâmburi se dau prin puţină făină şi se pun peste compoziţia de mai sus. Dăm  tava la cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30- 35 minute. Se lasă să se răcească, se porţionează şi se pudrează cu zahăr pudră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net