Reţete de la cititori: prăjitura cu vişine - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

PreparareSeparăm albuşurile de gălbenuşuri. Batem albuşurile cu zahărul spumă, apoi gălbenuşurile le frecăm cu praful de sare, uleiul şi praful de copt. Adăugăm gălbenuşurile peste albuşuri, cele două plicuri de cappuccino, făina în ploaie şi amestecăm de sus în jos. Punem compoziţia în tava unsă şi tapetată cu făină şi adăugăm vişinele din care am scos sâmburii şi le-am dat prin făină să nu sa lase la fund. Dăm tava la cutor pentru 35-40 minute, la foc mediu.

Pofta buna!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net