Reţete de la cititori: Prăjitură delicioasă cu struguri – Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

Preparare

Se desprind boabele de struguri de pe ciorchini, se spală şi se scurg bine. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul şi se bate în continuare până devin ca o bezea. Gălbenuşurile se freacă cu uleiul şi se adaugă peste albuşuri, se adaugă laptele, făina amestecată cu praful de copt şi se omogenizează bine. Se unge o tavă cu margarină, se tapetează cu făină şi se toarnă compoziţia. Deasupra se presară boabele de struguri şi se bagă tava la cuptor pentru 45-50 de minute. Când este gata se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net