Reţete de la cititori: Prajitură Radiera - Livia Ursulescu

Ultima actualizare:

Preparare: Am făcut un blat cu 3 ouă pe care l-am copt într-o tavă 25/35cm, l-am lăsat la răcit. Am căptuşit tava cu folie de aluminiu şi am pus blatul inapoi. Pt stratul maro, am frecat gălbenuşele cu zahăr, am adăugat cacao. Gelatina am pus-o la hidratat împreună cu apa, apoi am topit-o şi am turnat-o în fir subţire peste gălbenuşe, amestecând continuu.

La sfârşit am adăugat albuşele bătute spumă. Am turnat crema peste blat şi am dat tava la congelator până am pregătit stratul alb. Am bătut frişca, am adăugat vanilia şi am adăugat gelatina hidratată cu apă şi topită la Mw. Am turnat peste stratul maro. Am încălzit puţin siropul şi l-am amestecat cu gelatina hidratată şi topită la Mw.

Am turnat peste stratul alb şi am lasat prăjitura la rece peste noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net