Reţete de la cititori: Prajitură Radiera - Livia Ursulescu
Preparare: Am făcut un blat cu 3 ouă pe care l-am copt într-o tavă 25/35cm, l-am lăsat la răcit. Am căptuşit tava cu folie de aluminiu şi am pus blatul inapoi. Pt stratul maro, am frecat gălbenuşele cu zahăr, am adăugat cacao. Gelatina am pus-o la hidratat împreună cu apa, apoi am topit-o şi am turnat-o în fir subţire peste gălbenuşe, amestecând continuu.
La sfârşit am adăugat albuşele bătute spumă. Am turnat crema peste blat şi am dat tava la congelator până am pregătit stratul alb. Am bătut frişca, am adăugat vanilia şi am adăugat gelatina hidratată cu apă şi topită la Mw. Am turnat peste stratul maro. Am încălzit puţin siropul şi l-am amestecat cu gelatina hidratată şi topită la Mw.
Am turnat peste stratul alb şi am lasat prăjitura la rece peste noapte.