Reţete de la cititori: Pulpe de pui cu miere – Clementina Suciu

Ultima actualizare:

    Pulpe de pui cu miere
Pulpe de pui cu miere

Îţi trebuie: 12 ciocănele de pui                                                                                             

  • 6 linguri de miere
  • 4 linguri de apă
  • puţină sare după gust

Pregăteşti aşa

Se îndepărtează pielea de pe carne şi se aşează într-o tavă cu 4 linguri de apă şi puţină sare după gust, iar apoi în cuptorul încins la 190 grade C (375 grade F ) timp de 5 minute (la jumătatea timpului pulpele se întorc).

La finalul acestor 5 minute se scoate tava din cuptor, se toarnă mierea şi se aşează din nou la aceeaşi temperatura pentru 15-20 minute.

Ocazional se ia câte o lingură din sosul de miere şi se toarnă peste pulpe. Se servesc fără sosul de miere în care s-au copt cu un piure de cartofi sau orez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net