Rețete de la cititori: Ruladă din foetaj cu piept de pui-Pîrvuleţ Nicoleta

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, apoi se taie în cubuleţe mici. Ciupercile se fierb, se lasă să se scurgă într-o strecurătoare, se toacă mărunt şi se călesc în puţin ulei împreună cu ceapa verde, usturoiul şi mărarul. Se adaugă sare şi piper după gust. Se amestecă cele două compoziţii (pieptul de pui tăiat cubuleţe cu ciupercile călite) şi se adaugă cele 2 ouă.

Pe partea de mijloc a foii de foietaj se aşează umplutura lăsându-se un spaţiu de aproximativ 5-6 cm între umplutură şi marginile blatului.

Marginile rămase goale se taie oblic în fâşii de apoximativ 3-4 cm grosime şi se aşează peste umplutură. Rulourile rezultate se ung cu gălbenuş.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charles, Camilla, Charlotte, Kate, William, George, Louis, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net