Reţete de la cititori: Sarmale ca la mama acasă - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

PreparareOrezul se spală bine în mai multe ape, apoi se lasă bine la scurs timp în care se căleşte puţin ceapa în ulei apoi se pune orezul, cimbrul, mărarul şi bulionul. Se lasă la undit după care la răcit. După ce se răceşte, se amestecă cu carnea şi condimentele (sare,piper). Se umplu foile de varză şi se pune un rând de sarmale, un rând de costiţă (dă un gust foarte bun), se acoperă cu apă şi se dă oala (cel mai bine este să folosim o oală de tuci sau de lut) la cuptor la foc mic. Când sunt gata se servesc cu mămăliguţă şi smântână.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net