Reţete de la cititori: Sarmale ca la mama acasă - Daniela Butnaru

PreparareOrezul se spală bine în mai multe ape, apoi se lasă bine la scurs timp în care se căleşte puţin ceapa în ulei apoi se pune orezul, cimbrul, mărarul şi bulionul. Se lasă la undit după care la răcit. După ce se răceşte, se amestecă cu carnea şi condimentele (sare,piper). Se umplu foile de varză şi se pune un rând de sarmale, un rând de costiţă (dă un gust foarte bun), se acoperă cu apă şi se dă oala (cel mai bine este să folosim o oală de tuci sau de lut) la cuptor la foc mic. Când sunt gata se servesc cu mămăliguţă şi smântână.Poftă bună!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
cub horoscopul dragostei png
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa