Reţete de la cititori: Sarmale ca la mama acasă - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

PreparareOrezul se spală bine în mai multe ape, apoi se lasă bine la scurs timp în care se căleşte puţin ceapa în ulei apoi se pune orezul, cimbrul, mărarul şi bulionul. Se lasă la undit după care la răcit. După ce se răceşte, se amestecă cu carnea şi condimentele (sare,piper). Se umplu foile de varză şi se pune un rând de sarmale, un rând de costiţă (dă un gust foarte bun), se acoperă cu apă şi se dă oala (cel mai bine este să folosim o oală de tuci sau de lut) la cuptor la foc mic. Când sunt gata se servesc cu mămăliguţă şi smântână.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop noroc logo jpg
zodii, foto shutterstock jpg
limonada istock jpg
gustari vara mancare istock jpg
image png
Horoscop, foto shutterstock jpg
portocale pexels jpg
fericire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net