Rețete de la cititori: Supă de ţelină – Mihaela Marin

Ultima actualizare:

Preparare

Se curăţă ceapa şi ţelina, se taie mărunt şi se înăbuşe în unt. Se adaugă făina desfăcută cu puţină apă, se amestecă şi se adaugă supa. Se fierbe 15 minute, apoi se ia de pe foc. Gălbenuşurile se omogenizează cu smântâna şi se pun în supă. Se presară telemeaua rasă, se acreşte cu zeama de lămâie şi se mai adaugă sare dacă trebuie, după gust.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net