Reţete de la cititori: Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi ghebe - Adriana Ionica
Ingrediente pentru 2 persoane: 2 felii mari de pâine (sau o baghetă tăiată în două), 150 g caşcaval, 100 g ghebe, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper.
Mod de preparare:
Caşcavalul se taie în felii subţiri şi se aşează pe feliile de pâine. Ciupercile spălate bine se zvântă de apă cu hârtie absorbantă. Dacă aveţi ciuperci mari, le tăiaţi în feliuţe subţiri. În tigaie punem cele 2 linguri de ulei şi călim ciupercile 3-4 minute.
Le aşezăm pe tartine, adăugăm sare şi piper după gust şi le dăm la cuptorul încins până când caşcavalul începe să se topească.
Se servesc calde cu salată.
Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu o super-tigaie oferită de www.vasepentrugatit.ro.