Reţete de la cititori: Tort diplomat cu nectarine şi zmeură - Mihaela Grigore

Ultima actualizare:

    Tort diplomat cu nectarine şi zmeură
Tort diplomat cu nectarine şi zmeură

Ingrediente: 4 ouă, 500 g smântână, 3 plicuri gelatină, esenţă vanilie, 200 g zahăr, 250 g zmeură, 5-6 nectarine.

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de galbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu puţin zahăr şi se lasă deoparte. Se amestecă gălbenuşurile cu zahăr la bain-marie, iar când acesta s-a topit, se adaugă peste albuşuri, amestecând încet. Se adaugă esenţa. Separat se bate smântâna frişcă şi se adaugă peste compoziţia de mai sus. Gelatina se prepară conform indicaţiilor de pe ambalaj şi se adaugă şi ea la compoziţie.

Fructele se spală şi se taie în bucăţi mai mici (se opresc câteva pentru decor) şi se amestecă în compoziţie. Într-o tavă se pune folie de ciolofan şi se toarnă compoziţia de tort. Se dă la frigider pentru 3-4 ore, se răstoarnă pe un platou şi se ornează după preferinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net